Beweegprogramma Diabetes

Voor mensen met diabetes is lichaamsbeweging extra belangrijk. Bewegen vermindert namelijk de hoeveelheid glucose in het bloed, zorgt er voor dat de insuline beter werkt en stimuleert de bloedsomloop.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Programma

Iemand met diabetes die regelmatig beweegt zal waarschijnlijk minder insuline nodig hebben om het lichaam goed te laten functioneren. Daarbij helpt bewegen bij het afvallen!

Het beweegprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2. Het programma begint met een intakegesprek en het afnemen van een aantal testen. Met de uitslagen kan uw fysiotherapeut u een programma op maat aanbieden. U beweegt vervolgens volgens uw eigen gepersonaliseerde programma in groepsverband. Er wordt regelmatig tijd gemaakt om uw vorderingen & ontwikkelingen te bespreken. Zo nodig wordt het programma bijgesteld. Uw beweegprogramma duurt ongeveer 3 maanden (12 weken)

Wilt u ook meedoen met het diabetes beweegprogramma?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!