Beweegprogramma's

Voor verschillende klachten/aandoeningen bieden wij beweegprogramma’s op maat aan. Wij van DeDobbe weten hoe belangrijk het is om te bewegen en om in beweging te blijven. Ook weten wij dat dit voor bepaalde groepen erg moeilijk is. Denk aan mensen met Obesitas of Diabetes. Maar voor mensen die problemen hebben met het hart is het lastig om te bewegen. Benieuwd naar wat DeDobbe voor u kan betekenen? Klik op een van onderstaande programma’s en u zult zien dat ook u geholpen kunt worden.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Hart revalidatie

Het hartrevalidatieprogramma stelt u in staat uw dagelijks leven weer op te pakken en voort te zetten na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname voor hart- en vaatziekte.

Obesitas

Obesitas is de term voor mensen met ernstig overgewicht. Het is de welvaartsziekte die bij 1 op de 10 Nederlanders voorkomt. Het hebben van obesitas is schadelijk voor je gezondheid en kan je levensduur doen afnemen.

Diabetes

Voor mensen met diabetes is lichaamsbeweging extra belangrijk. Bewegen vermindert namelijk de hoeveelheid glucose in het bloed, zorgt er voor dat de insuline beter werkt en stimuleert de bloedsomloop.

Komt u in aanmerking voor een van onze beweegprogramma’s?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!