Obesitas beweegprogramma

Obesitas is de term voor mensen met ernstig overgewicht. Het is de welvaartsziekte die bij 1 op de 10 Nederlanders voorkomt. Het hebben van obesitas is schadelijk voor je gezondheid en kan je levensduur doen afnemen.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Symptomen

De meest voorkomende symptomen zijn ernstig overgewicht, steeds sneller moe zijn, een verslechterde conditie of last van knieën, heupen en/of enkels. De kans op gevolgen van ernstige aandoeningen, zoals diabetes, een verhoogde bloeddruk, een hartinfarct en ook gewrichtsklachten zijn vele malen groter dan bij een normaal gezond gewicht.

Een actieve en gezonde leefstijl vermindert de kans op ziektes en complicaties bij Obesitas en leidt tot vermindering van uw gewicht.

Het trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstig overgewicht en wordt voor u op maat gemaakt! Het is een combinatie van bewegen en trainen onder begeleiding en een diëtiste die u helpt met een advies over voeding. Gedurende een periode van 12 weken traint u twee keer per week onder deskundige begeleiding.

De trainingen en begeleiding bestaan uit makkelijke vormen van bewegen die gericht zijn op verbeteren van conditie, spierkracht, coördinatie, balans en mobiliteit. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan hoe je je leefstijl aanpast voor de toekomst.

Herkent u een van de bovenstaande symptomen? Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

 

Herkent u een van de bovenstaande symptomen?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!