Parkinson Netwerk

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte, waarbij behandeling van iemand met Parkinson vraagt om expertise en onderlinge samenwerking met de patiënt en met overige betrokken zorgverleners.

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. ParkinsonNet streeft naar een wereld waarin iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is, afgestemd op de behoefte van de patiënt. Meer dan 3.000 zorgverleners, waaronder neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen, verdeeld over 69 regio’s in Nederland zijn aangesloten bij dit netwerk. Via de parkinson zorgzoeker www.parkinsonzorgzoeker.nl kunnen patiënten gespecialiseerde zorg in de buurt vinden.

Voor deze gespecialiseerde, persoonlijke parkinsonzorg kunt u terecht bij André Slotman en Karin Sluiter. André en Karin zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Dat betekent dat zij geschoold zijn in de ziekte van Parkinson en onderdeel zijn van het regionale netwerk waarin zorgverleners nauw samenwerken rondom en met de patiënt.

Wilt u graag weten wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en maak een afspraak!

Meer informatie ontvangen over het ParkinsonNet?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!