Speciale behandelingen

Bij sommige klachten helpt de traditionele fysiotherapie niet of niet genoeg. Er kan dan gekozen worden om voor een speciale behandeling te kiezen. Bijna elke klacht kan met een van deze speciale behandelingen worden opgelost. Hieronder ziet u een overzicht van alle speciale behandelingen die Fysiotherapiepraktijk De Dobbe aanbiedt.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Zie hieronder welke fysio behandelingen we aanbieden.

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op de wervelkolom. Vanaf het hoofd, naar de nek en schouders tot aan de onderkant van de rug.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op het gedeelte van het lichaam vanaf net onder de navel tot aan boven uw knieën.

Handtherapie

We staan er vaak niet bij stil, maar onze handen zijn de meest gebruikte lichaamsdelen. We gebruiken ze bij bijna al onze handelingen.

Psychosomatische fysiotherapie

Soms kampen mensen met klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is. Soms kunnen deze ontstaan door een combinatie van fysieke, psychische en sociale factoren.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie wordt ingezet bij vele doeleinden. Niet alleen voor mensen die weer aan het werk willen, maar ook weer graag willen sporten.

Geriatrie fysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie is bedoeld voor ouderen en richt zich op het verminderen van achteruitgang en het behouden of vergroten van de zelfstandigheid door het dagelijkse bewegen te optimaliseren.

Een van bovenstaande specialismen nodig?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!