Specialisaties

Binnen onze praktijk zijn veel therapeuten werkzaam met een specialisatie. Dit betekent dat de fysiotherapeut een extra opleiding heeft gevolgd op een bepaald vlak binnen de fysiotherapie. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende specialisaties die wij te bieden hebben. 

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op de wervelkolom. Vanaf het hoofd, naar de nek en schouders tot aan de onderkant van de rug.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op het gedeelte van het lichaam vanaf net onder de navel tot aan boven uw knieën.

Handtherapie

We staan er vaak niet bij stil, maar onze handen zijn de meest gebruikte lichaamsdelen. We gebruiken ze bij bijna al onze handelingen.

Psychosomatische fysiotherapie

Soms kampen mensen met klachten waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is. Soms kunnen deze ontstaan door een combinatie van fysieke, psychische en sociale factoren.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen! Zo kunnen we je  begeleiden in het revalidatieproces na een blessure of operatie om je uiteindelijke doel te behalen, maar richten we ons ook op preventie en voorlichting.

Geriatrie fysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie is bedoeld voor ouderen en richt zich op het verminderen van achteruitgang en het behouden of vergroten van de zelfstandigheid door het dagelijkse bewegen te optimaliseren.

Orofaciale fysiotherapie

Orofaciale fysiotherapie, ook wel kaakfysiotherapie houdt zich bezig met de behandeling van pijnklachten en functieproblemen aan spieren en gewrichten in het hoofd-halsgebied en het kauwstelsel.

Een van bovenstaande specialismen nodig?