COPD

Mensen met COPD ervaren een benauwd gevoel bij inspanning. Mensen met COPD hebben ook vaak (extreme) hoestbuien.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Beweging

Mensen met COPD ervaren een benauwd gevoel bij inspanning. Mensen met COPD hebben ook vaak (extreme) hoestbuien. Dit weerhoud ze ervan om in beweging te komen en te blijven en vermijdt men vaak lichamelijke activiteit om de benauwdheid te verminderen. Het bewegen voelt als een hele opgave en je hoofd staat er totaal niet naar. Het gevolg is dat men alleen maar benauwder wordt en dat mensen nog minder gaan bewegen en daardoor steeds minder kunnen.

Het omgekeerde is waar! Bewegen helpt juist!

Met bewegen verminderen de klachten juist en gaat u zich stukken beter voelen. Met speciale, op maat gemaakte beweegprogramma’s worden de dagelijkse bezigheden makkelijker en wordt het dagelijkse leven een stuk aangenamer. U ervaart na de behandeling minder benauwdheid, meer uithoudingsvermogen en kunt u zich verantwoord bewegen!

Herkent u een van bovenstaande klachten? Wacht niet langer en maak een afspraak!

Herkent u een van de bovenstaande klachten?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!