Echografie

Met echografie kunnen we pijn en klachten zichtbaar maken! Echografie is namelijk een beeldvormende techniek, zoals ook röntgen dat is.

Vraag direct een consult aan!

Geen wachtlijsten

Wij staan voor snelle hulp! Wij willen dat u snel van uw klachten afkomt en weer klachtenvrij kunt leven.

Voor iedere klacht een oplossing

Doordat wij veel kennis in huis hebben en beschikken over een groot netwerk, hebben wij voor iedere klacht een oplossing.

Geen medicatie

Wij geloven in het zelfherstellende vermogen van het lichaam. In combinatie met onze behandelingen bent u snel pijnvrij en kunt u zich weer vrijuit bewegen.

Echografie

Röntgenfoto’s laten het bot zien, echo ook het weefsel eromheen. Echografie is uitstekend geschikt om de zogenaamde weke delen zichtbaar te maken. Onder weke delen worden onder andere verstaan: kapsels, pezen, banden, zenuwen en slijmbeurzen. Met de huidige kennis is het goed mogelijk om echografie te gebruiken voor de weefsels rondom de gewrichten van arm en been; de wervelkolom blijft met echo nog een onontgonnen gebied, alhoewel daar geleidelijk verandering in komt.

Echografie is een waardevolle aanvulling op het lichamelijke onderzoek en wordt gebruikt om pijnen en klachten in kaart te brengen die niet direct met lichamelijk onderzoek te vinden zijn. De fysiotherapeut zal beslissen of dit extra onderzoek nodig is. De echografie die we op ‘De Dobbe’ uitvoeren heet Musculo Skeletal Ultrasound (MSU).

Echografie nodig? Wacht dan niet langer en bel om een afspraak in te plannen.

De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

Lisa Grolleman

Patrick Vos

Echografie nodig?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!