EPTE

Dit is een nieuwe behandelmethode en is zeer effectief voor pijnklachten aan (chronisch) ontstoken spieren en pezen. Chronisch ontstoken pezen veroorzaken vaak langdurige pijn en beperkingen in sport en dagelijks leven.

Percutane Electrolyse Therapie

Wanneer een ontsteking chronisch wordt, nemen de mogelijkheden tot herstel af. De lichaamseigen cellen worden “moe” en de fysiologische herstelprocessen komen stil te liggen. EPTE tracht dit proces om te keren door het lichaamseigen herstelvermogen direct op de pijnlocatie te herstellen.

Onder geleide van echografie wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. De naald is vergelijkbaar met de naald die gebuikt wordt bij acupunctuur. Een EPTE behandeling is niet pijnlijk. De naald is heel dun en gaat rechtstreeks in het probleemgebied. Deze naald zal stroom geleiden precies in het ontstoken of overbelaste gebied. Door de nauwkeurige lokalisatie middels echografie en het rechtstreeks behandelen op de plek zijn de resultaten zeer goed. U ervaart alleen lokaal een licht onaangenaam gevoel.

U komt in aanmerking voor een EPTE behandeling bij de volgende klachten:

  • Schouderpees klachten.
  • Kniepees klachten.
  • Achillespees klachten.
  • Voetpijn of hielspoor gerelateerde klachten.
  • Tenniselleboog klachten.

Herkent u een van deze klachten? Wacht dan niet langer en bel om een afspraak in te plannen!

De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

Patrick Vos

Lisa Grolleman

Geïnteresseerd in Percutane Electrolyse Therapie?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!